Neznámy páchateľ odcudzil tucet zlatých tehličiek za viac ako stotisíc eur

NETKY.SK • 14 Apríl 2017, 09:31 • 2 min
Neznámy páchateľ odcudzil tucet zlatých tehličiek za viac ako stotisíc eur

VIEDEŇ/GRAZ - O stredajšej krádeži 12 zlatých tehličiek v hodnote viac ako 100.000 eur zo zaparkovaného motorového vozidla v Bad Radkersburgu neďaleko rakúsko-slovinskej štátnej hranice, v spolkovej krajine Štajersko, informoval dnes tamojší verejnoprávny rozhlas ORF.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročná vodička z južného Štajerska zaparkovala osobné vozidlo okolo 15.30 hod. Páchateľ odcudzil zlaté tehličky v hodnote asi 117.000 eur, ktoré mali poslúžiť ako protihodnota pri obchode s nehnuteľnosťami, v priebehu desiatich minút a odniesol si ich zrejme v reklamnej taške s nápisom istého finančného ústavu, ktorá sa predtým nachádzala v zaparkovanom vozidle.

Rakúska polícia sa v súvislosti s prípadom obrátila na širokú verejnosť so žiadosťou o pomoc, pričom zverejnila aj popis zlatých tehličiek, ich rozmery a hmotnosť.

Medzi kľúčové otázky kriminalistov patrí, ako sa páchateľ dostal do vozidla a či vopred vedel o zlatých tehličkách v ňom.






 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies