Neznámy hrdina dáva ľuďom do schránky peniaze. Hľadá ho polícia, aby to vysvetlil

NETKY.SK • 23 Február 2021, 11:50 • 2 min
Neznámy hrdina dáva ľuďom do schránky peniaze. Hľadá ho polícia, aby to vysvetlil

SOMERSET - Muž dáva cudzím ľuďom do schránok peniaze, hľadá ho kvôli tomu polícia. Zaujíma ich, prečo to robí.

slovakia

left justify in out

Polícia v meste Frome v Somersete rieši záhadu. Pátra po mužovi, ktorý dal niekoľkokrát  hotovosť do náhodných schránok . Nebolo zverejnené, koľko peňazí bolo „darovaných“, ale polícia by sa chcela s dotyčným stretnúť a zistiť, prečo to robí: „Radi by sme sa s týmto mužom rozprávali a zisťovali dôvody tohto činu.“ Informoval portál ledbible.com.

 

img

 

Polícia požiadala ľudí, aby ich kontaktovali ak majú akékoľvek informácie o tomto človeku. Ľudia na sociálnej sieti dedukujú, že možno šlo iba o „náhodný akt láskavosti“.

 

„Je pôstny čas, blížime sa k Veľkej noci a trpíme pandémiou pandémiu. Je to pravdepodobne iba niekto, kto sa snaží urobiť niečo dobré a vniesť do niečieho dňa svetlo, bez nutnosti poďakovania,“ komentujú ľudia.

 

„Robiť správnu vec nie je o tom, že ťa niekto vidí. Je to správna vec, keď sa nikto nepozerá,“ vyjadril sa fanúšik na sociálnej sieti.

 

Táto udalosť pripomína podobnú záhadu v dedine Blackhall Colliery v grófstve Durham, kde sa na uliciach začali hromadiť balíčky bankoviek, väčšinou vo výške 2 000 Libier.

 

img

 

Po mesiacoch údivu sa nakoniec k činu prihlásili „dvaja dobrí Samaritáni“ a pripustili, že peniaze tam nechávajú oni. Za posledných šesť rokov darovali až 26 000 Libier a nikdy nečakali na poďakovanie. Tomu sa hovorí hrdinstvo!

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona