Neznámi páchatelia sa terénnym autom vrútili do obchodného centra

NETKY.SK • 2 September 2011, 22:27 • 2 min
Neznámi páchatelia sa terénnym autom vrútili do obchodného centra

Neznámi páchatelia sa terénnym autom vrútili do obchodného centra - Krimi Neznámi páchatelia dnes približne o 5 05 h. tmavým BMW prerazili presklené vchodové dvere do nákupného centra na Zlatých pieskoch v Bratislave a snažili sa vlámať do zlatníctva.

slovakia

left justify in out

img

Neznámi páchatelia dnes približne o 5:05 h. tmavým BMW prerazili presklené vchodové dvere do nákupného centra na Zlatých pieskoch v Bratislave a snažili sa vlámať do zlatníctva. TASR o tom informovala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.
      Zatiaľ čo terénne vozidlo vošlo do priestorov nákupného centra, pred jeho vchodom zaparkovalo športové osobné vozidlo. V nákupnom centre sa páchatelia pokúšali prerezať karbobrúskou dvere do zlatníctva. Z centra nestihli nič ukradnúť, keďže ich vyrušila policajná hliadka. Po príchode polície vodič športiaku v rýchlosti nasadol späť do vozidla. Na výzvu polície nereagoval a z miesta ušiel smerom cez parkovisko na Studenú ulicu.
      Ďalší z páchateľov, ktorý sa nachádzal v centre, na výzvu polície a hrozbu použitia zbrane nereagoval. Naopak, po tom, čo nastúpil do terénneho auta, ho nasmeroval na policajtov a tak ohrozoval ich životy a zdravie. V snahe vozidlo zastaviť naň policajti dvanásťkrát vystrelili a zasiahli ho. "Aj napriek tomu, že policajti vozidlo prenasledovali, po čase sa im v rýchlosti stratilo z dohľadu," uviedla Kurucová. Auto unikalo smerom po ceste na Senec von z Bratislavy. Keďže bolo poškodené, začala z neho unikať neznáma kvapalina. Polícia predpokladá, že páchatelia unikali po diaľničnom obchvate smerom späť do Bratislavy.
      Akékoľvek informácie o podozrivých vozidlách a páchateľoch by polícii mohli pomôcť v objasnení tohto skutku. Polícia preto vyzýva každého, kto si v inkriminovanom čase všimol podozrivé konanie, aby to oznámil na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
      Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci v súbehu s trestným činom krádeže a útoku na verejného činiteľa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies