Nezastaviteľný Stoch skóroval pri triumfe PAOK-u: Zaslúžené víťazstvo

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 22:40 • 2 min
Nezastaviteľný Stoch skóroval pri triumfe PAOK-u: Zaslúžené víťazstvo

ATÉNY - Slovenský futbalista Miroslav Stoch dopomohol gólom k víťazstvu PAOK-u Solún nad FC Atromitos v stredajšom dueli najvyššej gréckej súťaže.

slovakia

left justify in out

Stoch sa pri triumfe 3:0 zapísal do streleckej listiny v 45. minúte, Solúnčania si tak po zápase 3. kola upevnili pozíciu lídra v tabuľke skupiny o kvalifikáciu v európskych súťažiach.
     

"Napriek tomuto všetkému nefutbalovému, čo sa tu proti nám deje, sa snažíme koncentrovať na šport a odvádzať maximum pre úspech PAOK-u. Dnes sme opäť potvrdili formu a dosiahli zaslúžené víťazstvo, takže pevne veríme, že to takto pôjde aj v zostávajúcich troch kolách," povedal pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency Stoch.
     

Slovenský reprezentant musel po hodine hry nútene opustiť ihrisko, keď inkasoval "koňara". V gréckej lige si pripísal už siedmy gól v sezóne, celkovo v súčte všetkých súťaží ich má na konte desať. "Bolo to také tajné predsezónne predsavzatie, aby som sa pokúsil dostať na túto hranicu, takže som veľmi rád, že sa mi to podarilo. V zostávajúcich troch zápasoch to ešte môžem navýšiť, hlavným cieľom však je miestenka do Ligy Majstrov, čomu podriadime všetko," dodal Stoch. 

     

3. kolo skupiny o EL:

PAOK Solún - Atromitos 3:0 /M. Stoch do 60. min a v 45. min dal gól/, Asteras Tripolis - Panathinaikos Atény 1:3

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona