Nezastaviteľný Ronaldo v novom videu pre Nike

NETKY.SK • 18 Január 2013, 20:59 • 2 min
Nezastaviteľný Ronaldo v novom videu pre Nike

Nezastaviteľný Ronaldo v novom videu pre Nike - Futbal MADRID – Každý fanúšik Cristiana Ronalda vie aký je rýchly, keďže to ukázal celému svetu v zápase proti Atléticu Madrid, keď 96m prebehol za 10 sekúnd. V novom propagačnom videu pre Nike si však portu

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Každý fanúšik Cristiana Ronalda vie aký je rýchly, keďže to ukázal celému svetu v zápase proti Atléticu Madrid, keď 96m prebehol za 10 sekúnd.

V novom propagačnom videu pre Nike si však portugalský ostrostrelec počína ešte lepšie, keď explozívne prekonáva všetky prekážky, ktoré mu stoja v ceste pri strelení gólu.
Video propaguje nové kopačky Nike Mercurial Vapor IX, ktoré "kombinujú inovatívny výkon a ľahkosť pre rýchlych hráčov".

Ronaldo, ktorý opäť neuspel vo futbalovom svete, keď ho v hlasovaní Ballon d'Or predstihol jeho najväčší rival Lionel Messi, bude dúfať, že jeho nové kopačky prinesú jeho tímu viac šťastia.
Napriek tomu, že Ronaldo sa v tejto sezóne trafil už 24 krát v 26 zápasoch, jeho tím Real Madrid stráca na Barcelonu už priepastných 18 bodov.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=uGOU8X2JZbc"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona