Nezabudnuteľné seriálové postavy: Alf mal síce sto rokov už dávno, ale rozumný nebol ani trochu

NETKY.SK • 24 September 2022, 14:00 • 2 min
Nezabudnuteľné seriálové postavy: Alf mal síce sto rokov už dávno, ale rozumný nebol ani trochu

Bola to taká obyčajná štvorčlenná rodina, v ktorej rodičia usmerňovali a rozdávali rady na počkanie, a deti, jedno dievča v tínedžerských rokoch a jeden chlapec, čo si ho ešte puberta nenašla, trucovali a vymýšľali, ako sa aj patrí, až kým sa v jeden večer neprihodilo niečo neobyčajné. Niečo, takpovediac, mimozemské, a to naozaj.

slovakia

left justify in out

Všetko totiž nasvedčovalo tomu, že do domu zavítala čudná bytosť, ehm, dosť chlpatá a hovoriaca, ktorá sa predstavila ako mimozemšťan z Planéty Melmac. Šokovaní boli všetci, nielen členovia rodiny, ale aj on, Alf sám, lebo nejaká nehoda zapríčinila, že sa ocitol na zemi a navyše aj priamo tam, pred ich zrakmi.

 

O Alfovi

 

Čo sa Alfa ako takého týka, zabýval sa celkom rýchlo, aj oni si ho obľúbili, a aj keď ho museli skrývať, lebo veď kto to kedy videl, aby mali medzi sebou mimozemšťana, veľa sa nasmiali. Aby aj nie, mali by ste vedieť, že Alf, hoci už mal sto rokov dávno za sebou, sa na svoj vek vôbec nesprával, práve naopak. Bol rozmaznaný, v jedle prieberčivý a robil si, čo sa mu len zachcelo.

 

Jedlo

 

Áno, pri jedle sa musíme pristaviť, lebo pokiaľ ide o jeho chute, nuž, keby sme ho mali v dome, asi by sme sa finančne veľmi natrápili, aby sme uživili jeho mlsný jazýček. Jedol veľa, a keď píšem veľa, myslím tým naozaj veľa. Najradšej by si pochutnal na mačke, a zhodou okolností, jedna v príbytku aj pobehovala, ale bolo mu prísne zakázané čo i len pomyslieť na to, že by ju prehltol. Našťastie, aspoň toto rešpektoval, keď už vo viacerých veciach sa rozhodol byť rebelom. Teda niežeby to robil zámerne, ale jednoducho, no nepremýšľal.

 

Televízia

 

Jeho najobľúbenejšou činnosťou, ihneď po jedení, bolo pozeranie televízie, mal svoje miesto, rád sa usadil a zízal na obrazovku, kým len mohol. Toto sa mu ale ani tak nedá vyčítať, keďže jeho možnosti zábavy bývali obmedzené, nesmel vychádzať na verejnosť, a tak si poradil s tým, čo bolo dostupné.

 

Na správnom mieste

 

Alfovi je nutné uznať jedno, a síce, že svoje srdce mal na správnom mieste, vedel byť veľmi milý a pre najbližších by obetoval čokoľvek. Pravda, o pomoc ho ale nebolo dobré žiadať, lebo keď sa raz do niečoho vmiešal, väčšinou z toho boli problémy ako hrom. Nemyslel to zle, to veru nie, len, čo vám poviem, mimozemšťan je mimozemšťan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona