Nezabúdajte dodržiavať pravidlá cestnej premávky

NETKY.SK • 21 Marec 2020, 13:12 • 2 min
Nezabúdajte dodržiavať pravidlá cestnej premávky

BRATISLAVA - Policajti vyzývajú vodičov, aby aj počas mimoriadnej situácie, spojenej s pandémiou nového koronavírusu, dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

"V piatok (20. 3.) sme namerali na diaľnici D1 v smere do Bratislavy vodičov jazdiacich rýchlosťou 154 kilometrov za hodinu a 146 kilometrov za hodinu, a to aj napriek tomu, že v danom úseku bola znížená rýchlosť na 60 kilometrov za hodinu a premávka bola iba v jednom jazdnom pruhu," uviedla bratislavská polícia na sociálnej sieti.

 

img

 

Vyzýva všetkých vodičov, aby rešpektovali dopravné značenie s dôrazom na zníženie rýchlosti v miestach, kde sa tvoria kolóny z dôvodu odstavenia kamiónov. "Dbajte na svoju vlastnú bezpečnosť, ako aj bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky a policajtov, ktorí pomáhajú v tejto ťažkej situácii," tvrdia policajti.

 

Voči vodičom, ktorí v piatok porušili pravidlá, uplatnia takzvaný inštitút objektívnej zodpovednosti.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies