Neymarovi želajú skoré uzdravenie aj Messi a Bolt

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 10:42 • 2 min
Neymarovi želajú skoré uzdravenie aj Messi a Bolt

FORTALEZA - Nešťastné zranenie najväčšej brazílskej hviezdy na futbalových majstrovstvách sveta Neymara šokovalo aj Lionela Messiho a šprintéra Usaina Bolta. Obaja mu prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrili podporu.

slovakia

left justify in out

Neymar utrpel v piatkovom štvrťfinálovom zápase s Kolumbiou zlomeninu stavca a na MS dohral. "Neymar, kamarát môj, dúfam, že sa rýchlo zotavíš," odkázal Messi svojmu klubovému spoluhráčovi z FC Barcelona cez Facebook.
      

Brazília zdolala Kolumbiu 2:1 a v semifinále sa stretne v utorok s Nemeckom. Namiesto osláv sa však v usporiadateľskej krajine rieši šokujúce zranenie Neymara. Ten strelil na turnaji štyri góly a v každom zápase patril k najlepším hráčom svojho tímu. Bez jeho ofenzívnych schopností, ale aj bez vykartovaného stopéra a kapitána Thiaga Silvu, to bude mať Brazília v semifinále veľmi ťažké. Argentína sa s domácim tímom môže stretnúť až vo finále, v sobotu nastúpi vo štvrťfinále proti Belgicku.
      

Zo zranenia futbalovej hviezdy je smutný aj šprintérsky olympijský víťaz Usain Bolt. "Je to veľmi smutná správa. Vylieč sa čo najskôr," odkázal Jamajčan na svojom facebookovom profile Neymarovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies