Neymarov otec: Možno sa zbalíme a odídeme zo Španielska

NETKY.SK • 19 November 2015, 15:31 • 2 min
Neymarov otec: Možno sa zbalíme a odídeme zo Španielska

BARCELONA - Zatiaľ čo Brazílčan Neymar sa spolu s futbalistami FC Barcelona usilovne pripravuje na sobotňajšie El Clásico, jeho otec má zrejme iné starosti.

slovakia

left justify in out

Dva dni pred prestížnym duelom proti Realu Madrid povedal pre španielske médiá, že zvažujú so synom odchod zo Španielska. Na vine je údajne diskriminačný systém daní a tiež nepríjemná pracovná atmosféra. "Nechcem hovoriť o prenasledovaní, ale ak sa nedočkáme zlepšenia, zbalíme sa a odídeme. Potrebujeme vedieť, či Španieli budú a chcú akceptovať našu situáciu, do ktorej sme sa ako rodina aj vinou problémov s daňami dostali. Je to pre nás ťažké,“ povedal Neymarov otec pre rádio Cadena Ser, ktoré odcitoval server laola1.at.

Neymar je najlepším strelcom Primera División, keď v 11 kolách zaznamenal 11 gólov. Obhajca FC Barcelona je zasa lídrom tabuľky o 3 body pred Realom Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies