Neymarov odkaz fanúšikom: Zostaňte pokojní, som stále tu!

NETKY.SK • 29 Január 2016, 21:20 • 2 min
Neymarov odkaz fanúšikom: Zostaňte pokojní, som stále tu!

BARCELONA – Brazílsky útočník v službách FC Barcelona priznal, že stojí pred ťažkým rozhodnutím ohľadne svojej budúcnosti. Tvrdí však, že na Nou Campe je šťastný.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Neymar vyzval fanúšikov Barcelony, aby zostali pokojní, keďže s klubom jedná o novej zmluve a svoju budúcnosť vidí v tomto tíme. Brazílskemu útočníkovi vyprší aktuálna zmluva až v roku 2018, avšak podľa rôznych správ sa o neho zaujímajú také kluby ako Real Madrid či Manchester United.
 

Neymar prezradil, že by rád hral pod vedením trénera Pepa Guardiolu a momentálne čelí ťažkým rozhodnutiam o svojej budúcnosti. Trvá však na tom, že momentálne je šťastný v katalánskom klube.

 

"Rokujeme o predĺžení zmluvy a o všetkom," povedal pre Beln Sports. "V Barcelone som veľmi šťastný, mám tu skoro všetko. Som šťastný, zdraví a mám prečo hrať. Je ťažké odtiaľto odísť, pretože som našiel skvelé mesto, skvelý klub a niektorých hráčov z inej planéty. Je to pre mňa ťažké, ale musíme sa pozerať na všetko. Toto sú chvíle, keď je ťažké sa rozhodnúť, ale musíme ostať pokojní, pretože mám pred sebou ešte niekoľko rokov v tomto klube."
 

Neymar ešte dodal: "Fanúšikom Barcelony by som chcel odkázať, aby zostali pokojní, pretože som stále v klube a máme o čo hrať. Musíme vyhrať ešte mnoho zápasov, aby sme získali vytúžené treble a to je to, na čom pracujeme. Aby bola Barca najlešpím a najväčším tímom na svete."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies