Neymar vraj nie je na predaj ani za astronomickú sumu

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 08:30 • 2 min
Neymar vraj nie je na predaj ani za astronomickú sumu

PARÍŽ - Brazílsky futbalový reprezentant Neymar nevyvrátil špekulácie o jeho možnom letnom prestupe z FC Barcelona do Paríža St. Germain. Katarskými majiteľmi financovaný francúzsky klub údajne ponúka 220 miliónov eur. Ak by k transferu došlo, bol by s výrazným odstupom najdrahší v histórii.

slovakia

left justify in out

Neymar nastúpil v sobotu na prípravný zápas proti Juventusu Turín (2:1), v ktorom dvakrát skóroval. Po jeho skončení opustil štadión v americkom New Jersey bez akejkoľvek komunikácie s novinármi.

"Chceme, aby Neymar zostal u nás," reagoval na otázky novinárov tréner Barcelony Ernesto Valverde a dodal: "Poznáme jeho dôležitosť pre našu hru, kabínu a tímovú dynamiku."

Snaha Paríža St. Germain získať Brazílčana siaha do apríla minulého roka, keď sa predstavitelia klubu stretli s jeho otcom a agentom Wagnerom Riberiom. PSG pôvodne ponúklo 190 miliónov eur. O dva mesiace neskôr však Neymar predĺžil platnosť zmluvy s Barcelonou, ktorá zvýšila jeho výstupnú klauzulu na 220 miliónov eur a na 250 miliónov eur od leta 2018.

Podľa španielskych médií Neymar oznámil prezidentovi FC Barcelona, že chce odísť. Vo štvrtok však Josep Bartomeu  vyhlásil, že hráč nie je na predaj.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies