Neymar v pondelok netrénoval, má problémy so slabinami

NETKY.SK • 14 December 2015, 15:56 • 2 min
Neymar v pondelok netrénoval, má problémy so slabinami

JOKOHAMA - Brazílsky futbalista Neymar vynechal pondelkový tréning FC Barcelona pred blížiacim sa semifinálovým duelom na MS klubov v Japonsku. Súperom Kataláncov bude vo štvrtok víťaz Ázijskej ligy majstrov, čínsky klub Kuang-čou Evergrande.

slovakia

left justify in out

Elitný útočník sa zranil minulý týždeň na tréningu pred súbojom Ligy majstrov na ihrisku Bayeru Leverkusen. Pre problémy so slabinami vynechal aj sobotňajší duel 15. kola Primera Division, v ktorom Barca remizovala s Deportivom La Coruňa 2:2. Ako informovala agentúra AP, jeho štart v štvrtkom dueli proti Kuang-čou je viac ako otázny.

 

Hráči Barcelony absolvovali v pondelok tréning na štadióne Micuzawa v Jokohame. Privítalo ich 226 študentov z futbalovej školy v Tokiu, ktorí Kataláncom zaspievali klubovú hymnu "El Cant del Barca".

 

Barca aktuálne ťahá vo všetkých súťažiach trojzápasovú sériu bez víťazstva. Na druhej strane Evergrande nenašlo premožiteľa v predchádzajúcich 28 dueloch, naposledy prehralo v máji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona