Neymar už trénoval s A-tímom FC Barcelona

NETKY.SK • 11 August 2014, 15:22 • 2 min
Neymar už trénoval s A-tímom FC Barcelona

BARCELONA - Brazílsky útočník Neymar sa v pondelok zapojil do spoločnej prípravy futbalistov španielskeho klubu FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Spolu s krajanom Adrianom absolvovali časť tréningu. Predpoludním vybehlo na trávnik dovedna 21 futbalistov vrátane spomenutého dua Brazílčanov. Neymar sa zotavuje z praskliny bedrového stavca, ktorú utrpel 4. júla vo Fortaleze vo štvrťfinále MS v jeho rodnej krajine pri zásahu od kolumbijského obrancu Juana Camila Zúňigu.

 

V pondelok predpoludním nechýbali na tréningu ani kapitán Xavi Hernández a Jérémy Mathieu, ktorí pre menšie zdravotné problémy vynechali minulotýždňové prípravné súboje proti SSC Neapol a HJK Helsinki a lekári im ešte nedovolili hrať. Na trávniku sa predstavili aj štyria hráči z rezervy - Álex Grimaldo, Munir El Haddadi, Sergi Samper a Sandro Ramírez. Edgar Ié a Alen Halilovič sa pripravovali s A-tímom, ale pod dohľadom trénera "béčka" Eusebia Sacristána. Najnovší prírastok v španielskom družstve Thomas Vermaelen si lieči drobné zranenie a pripravoval sa s fyzioterapeutom v posilňovni. 

Do novej sezóny najvyššej domácej dlhodobej súťaže Primera División vstúpia "Blaugranas" 24. augusta na Camp Nou v katalánskej metropole súbojom proti Elche. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies