Neymar uspel v súdnom procese s magazínom Playboy

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 10:45 • 2 min
Neymar uspel v súdnom procese s magazínom Playboy

SAO PAULO - Brazílsky futbalový reprezentant Neymar uspel v súdnom procese s vydavateľom erotického magazínu Playboy. Súd v Sao Paule rozhodol, že všetky výtlačky júnového vydania brazílskej edície svetoznámeho časopisu musia byť stiahnuté z predaja.

slovakia

left justify in out

V článku "Brunetka, ktorá očarila Neymara" zverejnil Playboy erotické fotografie modelky Patricie Jordanovej, s ktorou mal slávny futbalista v minulosti krátky vzťah. Jordanová však v rozhovore tvrdila, že s Neymarom stále tvoria šťastný pár a "tešia sa na budúcnosť". Právnici najlepšieho strelca tímu "kanárikov" v doterajšom priebehu svetového šampionátu označili jej slová za klamstvo.

 

Súd ďalej vo verdikte uviedol, že ak júnové čísla do pondelka neopustia pulty novinových stánkov, vydavateľ časopisu za každý jedeň deň, čo bude magazín v predaji, zaplatí pokutu 4500 dolárov.

 

Brazília si v osemfinále MS zmeria sily s Chile, juhoamerické derby je na programe v sobotu v Belo Horizonte.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies