Neymar strelil 50. gól za FC Barcelona

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 12:42 • 2 min
Neymar strelil 50. gól za FC Barcelona

BARCELONA - Neymarov gól z 51. minúty sobotňajšieho domáceho stretnutia 35. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže proti San Sebastiánu bol Brazílčanovým jubilejným päťdesiatym v drese FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný rodák z Mogi das Cruzes na to potreboval 87 zápasov. Neymar si pekne nabehol na tiahly center Lionela Messiho, ktorý ešte nadvihol jeden z hosťujúcich obrancov a poslal "blaugranas" do vedenia. Barcelona zvíťazila napokon 2:0, druhý presný zásah pridal päť minút pred koncom Pedro Rodríguez.


Neymar da Silva Santos Júnior strelil doteraz za katalánsky klub 31 gólov v Primera División, jedenásť pridal v Lige majstrov, sedemkrát rozvlnil sieť za brankármi súperov v národnom pohári a raz sa presadil aj v španielskom Superpohári. Do Barcelony prišiel technicky zdatný útočník v júni 2013 z FC Santos, v súťažnom vystúpení debutoval 18. augusta 2013 pri vysokom víťazstve 7:0 nad Levante.


FC Barcelona si aj vďaka Neymarovmu zásahu upevnil vedúce postavenie v tabuľke Primera División 2014/2015, a keďže jeho najväčší rival Real Madrid doma len remizoval 2:2 s Valenciou, má pred ním dve kolá pred koncom sľubný štvorbodový náskok a titul na dosah. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona