Neymar Sr.: Real Madrid? Nemáme záujem!

NETKY.SK • 27 Január 2016, 15:18 • 2 min
Neymar Sr.: Real Madrid? Nemáme záujem!

BARCELONA – Neymarov otec poprel správy o tom, že by jeho syn chcel prestúpiť do konkurenčného Realu Madrid. Podľa jeho slov on ani jeho syn nemajú záujem opustiť Barcelonu.

slovakia

left justify in out

Podľa správ zo španielskej tlače sa Real Madrid chystal obetovať jedného z útočného tria Benzema, Bale, Ronaldo, aby získali finančné prostriedky na Neymarov prestup. Podľa jeho otca sú to však čisté špekulácie.

"Real Madrid? Nemáme záujem," povedal Neymar Sr., keď sa ho opýtali na zverejnené správy. "Médiá to povedali? Marca?"

V prípade, že by 23-ročný Brazílčan prestúpil do konkurenčného Realu, tak by sa zaradil medzi ostatné kontroverzné prestupy medzi týmito odvekými rivalmi. Medzi najznámejšie prípady patria prestupy Bernda Schustera v roku 1988 a Luisa Figa v roku 2000.

Neymar sa sústredí na svoju súčasnú trojročnú zmluvu, ktorú má s Barcelonou. "Jediná vec, ktorú by sme si želali, je trocha pokoja a prestať s podobnými špekuláciami," povedal Neymar Sr. "Môj syn chce aj naďalej pokračovať vo svojej kariére v Barcelone. To je všetko."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies