Neymar Sr.: Môj syn je šťastný v Barcelone a nikdy nebude hrať za Real Madrid

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 19:00 • 2 min
Neymar Sr.: Môj syn je šťastný v Barcelone a nikdy nebude hrať za Real Madrid

BARCELONA – Otec brazílskej hviezdy Neymara Jr. dôrazne vylúčil akékoľvek šance, že by jeho syn niekedy hral za Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná hviezda Barcelony má na stole novú zmluvu od katalánskeho klubu, ktorá by predĺžila jeho pobyt na Nou Campe až do roku 2022. Neymar si však s podpisom dáva načas, čo vyvoláva špekulácie o jeho možnom odchode z klubu.

 



Televízna stanica FOX Sports Brazil položila Neymarovi Sr. otázku, či jeho syn neprestúpi do Realu Madrid. "Žiadna šanca," promptne odpovedal Neymar Sr. "Špekulácie sa šíria a je samozrejmé, že Neymar bude vždy spájaný s Realom. Ľudia vedia, že veľké kluby majú o neho záujem, ale to neznamená, že by sme s nimi jednali. Ľudia hovorili o mojom synovi nespočetnekrát, ale jeho zmluva s Barcelonou platí ešte ďalšie dva roky. Dodrží zmluvu a navyše je v klube šťastný."

Neymar Sr. tiež dodal, že je veľmi nepravdepodobné, že by katalánsky klub prejednávali akúkoľvek ponuku od Realu Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies