Neymar smerom k Dungovi: Nikdy nebudem náhradník

NETKY.SK • 6 September 2015, 13:30 • 2 min
Neymar smerom k Dungovi: Nikdy nebudem náhradník

HARRISON - Brazílsky futbalový reprezentant Neymar si v sobotňajšom medzištátnom prípravnom dueli v americkom Harrisone proti Kostarike (1:0) pripísal na svoje konto 66. štart v najcennejšom drese.

slovakia

left justify in out

Pre hráča FC Barcelona však išlo iba o druhý prípad, keď stretnutie národného tímu začal na lavičke náhradníkov.


Až do júnového prípravného zápasu proti Hondurasu nastúpil Neymar za Brazíliu zakaždým v základnej zostave. V sobotu Kostarike sa dostal na trávnik až v 82. min, keď vystriedal Douglasa Costu.


Dvadsaťtriročného mladíka sedenie na lavičke rozčúlilo natoľko, že po stretnutí na diaľku adresoval nevhodné slová trénerovi brazílskeho tímu Dungovi. "Nikdy nebudem náhradník. Pozíciu na lavičke náhradníkov neakceptujem. Nie som zvyknutý sedieť na lavičke a nechcem si na to zvykať. Chcem hrať a vždy figurovať v základnej zostave," povedal po stretnutí Neymar pre televíznu stanicu ESPN.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies