Neymar sa v sobotu škaredo zranil, deň na to sa objavil na oslave

NETKY.SK • 4 Február 2020, 17:09 • 2 min
Neymar sa v sobotu škaredo zranil, deň na to sa objavil na oslave

PARÍŽ - Brazílska nátura futbalistu Neymara sa mu teraz nemusí veľmi vyplatiť. Po zranení, ktoré utrpela hviezda svetového futbalu v sobotňajšom stretnutí s Montpellierom sa preukázalo ako poranenie rebier a vyžaduje si dlhšiu liečbu. Neymar to však riešil po svojom.

slovakia

left justify in out

Na oslavu o barlách

Namiesto liečenia a kľudového režimu sa Neymar objavil na veľkolepej párty, ktorú mu zorganizovali  len deň po svojom zranení, ktorú mu spoluhráči z PSG na počesť jeho 28. narodenín, ktoré bude mať v stredu.

 

 

Vyjadrenie trénera PSG

Brazílčan sa po oslave, kde sa fotil so spoluhráčmi aj kolegami z reprezentácie, neobjavil na súpiske PSG pre dnešný zápas proti Nantes. Tréner mužstva z Parku princov Thomas Tuchel vyhlásil, že nominácia na stretnutie nesúvisí s načasovaním Neymarovej súkromnej akcie. "Či je to najlepší spôsob, ako sa pripraviť na zápas? Určite nie. Nepovažujem to však ani za najhorší recept," poznamenal 46-ročný Nemec podľa webu BBC Sport.

 

img


"Vždy sa snažím chrániť svojich hráčov, pretože tento tím mám veľmi rád. Akceptujem túto párty, ale za týchto okolností je trošku ťažké držať nad hráčmi ochrannú ruku. Je to škoda, pretože takto dávame ľudom príležitosť, aby o nás rozprávali v zlom. Musíme sa však prispôsobiť situácii, ale nenechám sedieť hráča na lavičke alebo doma len preto, že si niekam vyrazil a oslavoval," dodal Tuchel.

 

img

 

Šťastie si nekúpiš, alebo? 

Neymar má pod Eiffelovkou povesť kráľa večierkov. Jeho otec už počas synovho pôsobenia v Barcelone platil skupinke ľudí päť až 6-tisíc eur mesačne za spoločenské služby. Títo kumpáni mali robiť všetko pre to, aby sa Neymar cítil šťastný, pretože čím bol podľa hráčovho otca veselší a bezproblémovejší, tým lepšie výkony podával a na rodinné konto tým pádom prúdilo viac peňazí. V Paríži dokonca platí takýmto spoločníkom mesačne až 11-tisíc eur, väčšinou sú to Neymarovi priatelia z detstva.

 

 

Kontroverzný moment
Technicky skvele vybavený hráč sa rád zabáva na ihrisku aj mimo neho. Do smiechu mu však určite nebude v prípade, že vedenie Ligue 1 začne vyšetrovať víkendový incident, pri ktorom sa Neymar na trávniku pustil do konfrontácie s rozhodcom. "Ja hrám futbal a on mi ukáže žltú kartu," nahnevane kričal Neymar. Žltá karta mu bola udelená za údajné provokovanie hráčov súpera.

 

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies