Neymar sa po zranení vrátil do tréningového procesu

NETKY.SK • 6 August 2014, 13:25 • 2 min
Neymar sa po zranení vrátil do tréningového procesu

BARCELONA - Brazílsky futbalista Neymar úspešne prešiel lekárskou prehliadkou v jeho španielskom klube FC Barcelona a mohol sa tak zapojiť späť do tréningového procesu. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Útočník "kanárikov", ktorý od MS pauzoval so zranením chrbta, sa v utorok pripravoval ešte iba individuálne. Cieľom je teraz čo najrýchlejšie zmazať kondičné resty a podľa toho katalánsky veľkoklub rozhodne, kedy sa Neymar pripojí k spoluhráčom a začne s nimi opäť spoločne trénovať.

 

Neymar sa zranil vo víťaznom štvrťfinálovom dueli MS s Kolumbiou (2:1). V 87. minúte na neho zozadu naskočil obranca Juan Camilo Zuniga a trafil ho nešetrne kolenom do dolnej časti chrbta. Brazílsky driblér utrpel zlomeninu tretieho bedrového stavca a šampionát sa pre neho skončil. Brazílčania obsadili na domácom šampionáte 4. miesto.

 

Tréneri Barcelony privítali v utorok aj Lionela Messiho, ktorý dostal po MS od klubu dlhšie voľno. Na prvom tréningu po letnej prestávke zaujal novým účesom. Barcelona štartuje sezónu v Primere Division 24. augusta domácim súbojom s Elche.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies