Neymar prijal Zúňigovo ospravedlnenie za zranenie

NETKY.SK • 7 September 2014, 09:12 • 2 min
Neymar prijal Zúňigovo ospravedlnenie za zranenie

MIAMI - Brazílsky futbalista Neymar prijal ospravedlnenie od Kolumbijčana Carlosa Zúňigu za vážne zranenie vo štvrťfinále majstrovstiev sveta 2014.

slovakia

left justify in out

Obaja hráči si podali ruky a objali sa pred piatkovým prípravným stretnutím medzi reprezentáciami Brazílie a Kolumbie v Miami na Floride (1:0).

 

Zúňiga škaredým faulom vyradil z ďalšej účasti na šampionáte Neymara, bez svojej najväčšej hviezdy Brazílčania prehrali posledné dva duely na domácom turnaji a skončili na 4. mieste. 

 

Neymar po objatí so Zúňigom rozhodol jediným gólom o osude prípravného duelu, sedem minút pred koncom trafil presne z priameho kopu. Hráč FC Barcelona absolvoval duel ako kapitán Brazílie. 

 

Zúňiga už po štvrťfinále šampionátu v útrobách štadióna vo Fortaleze zdôrazňoval, že ho mrzí Neymarovo zranenie. Miláčik brazílskeho publika mal zlomený bedrový stavec. "Je mi to zo srdca ľúto a som veľmi smutný z toho, čo sa stalo. V žiadnom prípade som nechcel spôsobiť nijaké zranenie. Tobôž nie také, ktoré súpera vyradí z hry na šampionáte. Opakujem však, že z mojej strany nešlo o žiadny zámer alebo zlosť voči Neymarovi. Ten zákrok vyplýval z hry," hovoril Zúňiga. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona