Neymar potrebuje oddych, tvrdí kouč Barcelony Martino

NETKY.SK • 12 December 2013, 14:06 • 2 min
Neymar potrebuje oddych, tvrdí kouč Barcelony Martino

BARCELONA - Nezabudnuteľné predstavenie a premiérový hetrik vo futbalovej Lige majstrov má za sebou útočník FC Barcelona Neymar, ktorý v stredu tromi gólmi prispel k jednoznačnému triumfu nad Celticom Glasgow 6:1.

slovakia

left justify in out

Brazílsky "kúzelník" si užíva taktickú nezviazanosť a ofenzívnu voľnosť pri neúčasti zraneného Lionela Messiho, kouč Barcelony Tata Martino sa ale bojí, aby Neymar počas sezóny nevyhasol pre fyzické vyčerpanie.

"Má za sebou veľmi ťažký rok," upozorňuje Martino. "Najskôr vyťaženosť v Santose, nasledovala letná prestupová sága, potom bol kľúčovým hráčom na Pohári konfederácií, nemal prakticky žiadnu predsezónnu prípravu a navyše stále veľa cestoval s brazílskou reprezentáciou. Pre neho nie je sezóna v polovici, ale akoby už bola na svojom konci a preto potrebuje oddych. Dúfame, že mu ho budeme môcť dopriať a po Vianociach sa vráti v dobrej forme."

Pred koncom roka ale ešte Barcelonu čakajú dva ligové duely a pri pretrvávajúcej absencii Messiho nie je pravdepodobné, že by Neymar dostal voľno skôr ako 21. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies