Neymar poďakoval fanúšikom, jeho sen majú naplniť spoluhráči

NETKY.SK • 6 Júl 2014, 10:31 • 2 min
Neymar poďakoval fanúšikom, jeho sen majú naplniť spoluhráči

RIO DE JANEIRO - Zranený útočník Neymar poďakoval fanúšikom za podporu a povedal, že brazílski futbalisti urobia všetko pre to, aby na MS 2014 získali titul.

slovakia

left justify in out

"Môj sen sa rozplynul, ale šampionát pokračuje. Som si istý, že moji spoluhráči urobia všetko pre to, aby naplnili môj sen a tým je titul majstra sveta," citovala agentúra AP slová 22-ročného Neymara.
      

Ofenzívny ťahúň Barcelony utrpel v piatkovom štvrťfinálovom zápase MS proti Kolumbii (2:1) zlomeninu stavca po faule obrancu Juana Zunigu. Zranenie si nevyžaduje operačný zákrok, no Neymara čaká niekoľkotýždňová pauza od futbalu.
      

Zuniga sa stal na internete terčom mohutnej kritiky najmä užívateľov z Brazílie. Na jeho adresu padali dokonca vyhrážky smrťou. "Nebol v tom žiadny úmysel. Dúfam, že sa s božou pomocou dá opäť do poriadku," cituje slová kolumbijského obrancu internetový portál focus.de.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona