Neymar odmieta emočné vypätie

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 11:20 • 2 min
Neymar odmieta emočné vypätie

FORTALEZA - Hviezda brazílskej futbalovej reprezentácie Neymar už je unavený z neustáleho rozprávania o tom, ako sú domáci hráči pod tlakom na majstrovstvách sveta 2014. Útočník FC Barcelona garantoval, že Brazílčania sú emočne pripravení na vytúžený a očakávaný zisk titulu na jubilejnom XX. svetovom šampionáte.

slovakia

left justify in out

"Kanárici" nastúpia v piatok vo štvrťfinále proti futbalistom Kolumbie. Zverenci Luiza Felipeho Scolariho však nie sú v ideálnej športovej forme, čo ukázali najmä v osemfinále s Čiľanmi. Na postup medzi najlepšie okteto potrebovali až úspešný rozstrel z pokutových kopov. V základnej A-skupine sa natrápili s Chorvátmi (3:1) a remizovali s Mexičanmi (0:0). Jediný presvedčivý výkon predviedli proti Kamerunčanom (4:1). "Žiadny z hráčov nemá psychický problém. Všetci sme maximálne sústredení a pripravení na stretnutie s Kolumbijčanmi. Snáď sa nám podarí postúpiť do semifinále," vyhlásil 22-ročný kanonier katalánskeho klubu. 

 

Neymar bol jedným z brazílskych futbalistov, ktorí po osemfinálovom úspechu nad Čiľanmi padli v slzách na trávnik. Niektorí plakali už pred penaltovou lotériou či počas nej, vrátane kapitána Thiaga Silvu a brankára Júlia Césara. "Po postupe cez Čiľanov sa na nás prejavili emócie. Po psychickej stránke to bol nesmierne náročný zápas. Každý z nás na to zareagoval iným spôsobom, mne vyhŕkli slzy," doplnil Neymar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies