Neymar netúži po individuálnom ocenení, chce titul

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 08:36 • 2 min
Neymar netúži po individuálnom ocenení, chce titul

RIO DE JANEIRO - Brazílčana Neymara nezaujíma na svetovom šampionáte vo futbale nič iné ako titul. Hviezda domáceho mužstva i FC Barcelona zatiaľ strelila na majstrovstvách sveta štyri góly, ale po ocenení Zlatá kopačka pre najlepšieho kanoniera turnaja netúži. Lídrom tabuľky strelcov je päťgólový James Rodríguez z Kolumbie.

slovakia

left justify in out

"Nezaujíma ma ocenenie pre najlepšieho strelca a ani hráča. Jediné, po čom túžim, je zisk titulu majstra sveta, o ktorom som vždy sníval. A vôbec nie je dôležité, ako sa to stane. Chcem čo najviac pomôcť tímu, nebudem sa naháňať za individuálnymi trofejami," vyhlásil Neymar, ktorého so spoluhráčmi čaká v piatok štvrťfinále proti Kolumbii. 

 

Dvadsaťdvaročný ofenzívny futbalista prežíval vo víkendovom osemfinále s Čile veľké muky. Súper v závere predĺženia napálil brvno a o postupujúcom museli napokon rozhodnúť až strely zo značky pokutového kopu. Na Neymarovej tvári sa po zápase objavili veľké slzy. "Bolo to od šťastia. V tom stretnutí som veľmi trpel, pri futbale som niečo podobné ešte asi ani nezažil. Snažil som sa byť pokojný, nemal som žiaden strach. Ten by len uškodil. Rovnako je to aj pred štvrtťfinále. Nemôžem pochybovať, to by všetko len skomplikovalo," doplnil Neymar. Informácie zverejnil Daily Mail. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies