Neymar nebude cítiť pred El Clásicom nervozitu

NETKY.SK • 23 Október 2013, 15:24 • 2 min
Neymar nebude cítiť pred El Clásicom nervozitu

BARCELONA - Futbalový útočník FC Barcelona Neymar dychtivo očakáva svoje prvé El Clásico proti Realu Madrid. Súboj španielskych gigantov je na programe na štadióne Camp Nou už najbližšiu sobotu.

slovakia

left justify in out

Neymar prišiel do Katalánska v lete za 57 miliónov eur zo Santosu. Barcelona vedie španielsku Primera División, Real je tretí s trojbodovým mankom. Dvadsaťjedenročný Brazílčan pripustil, že aj tieto veľké zápasy ho prilákali zo Santosu do Európy. "El Clásico je pre každého hráča najdôležitejším zápasom. Je to stretnutie, na ktoré chce nastúpiť každý futbalista a ukázať svoju najlepšiu hru. Sobotňajšie El Clásico bude pre mňa prvým a ja chcem skvele v ňom debutovať. Jednoznačne preferujem víťazstvo," povedal v rozhovore pre Barca TV Neymar.

Mladý brazílsky ofenzívny hráč nečaká, že pred prvým El Clásicom dostane od spoluhráčov veľké rady. Počas krátkej, ale úspešnej kariéry už odohral veľké množstvo veľkých zápasov, takže nepredpokladá, že bude cítiť nervozitu. "Pred týmto zápasom mi určite nemusí nikto nič vysvetľovať. Aj tí hráči, ktorí nehrali tento duel, chápu dôležitosť súbojov medzi Barcelonou a Realom Madrid. Chápem veľkosť tohto súboja, ale nervozitu v žalúdku nebudem cítiť. Bude to ako každý iný zápas," doplnil Neymar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies