Neymar nebol v nominácii trénera PSG na zápas s Toulouse

NETKY.SK • 25 August 2019, 15:46 • 2 min
Neymar nebol v nominácii trénera PSG na zápas s Toulouse

PARÍŽ - Brazílsky futbalista Neymar nefiguroval v nominácii trénera Paríža Saint-Germain na nedeľňajší zápas 3. kola Ligue 1 proti Toulouse.

slovakia

left justify in out

Už predtým s ním kormidelník úradujúceho francúzskeho majstra Thomas Tuchel nemohol počítať v súbojoch proti Nimes a Rennes, informovala agentúra AFP.

 

Dvadsaťsedemročný útočník bol po zdravotnej stránke pripravený nastúpiť prvýkrát v tomto ligovom ročníku, stále však nie je vyriešená situácia, či zostane v Parku princov, alebo v letnom prestupovom termíne zmení pôsobisko.

 

Neymar má ponuky vrátiť sa opäť do Španielska, no PSG doteraz odmietol návrh FC Barcelona, odkiaľ Neymar pred dvoma rokmi do francúzskej metropoly prišiel. V uplynulých dňoch Parížania zmietli zo stola aj ponuku Realu Madrid. "Biely balet" za Brazílčana ponúkal 100 miliónov eur a troch hráčov vrátane Garetha Balea. Prestupové okno sa vo Francúzsku, Španielsku i Taliansku uzavrie 2. septembra.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies