Neymar nazval svoju voskovú figurínu dvojčaťom

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 08:13 • 2 min
Neymar nazval svoju voskovú figurínu dvojčaťom

BARCELONA - Brazílsky futbalista Neymar nemohol zadržať smiech, keď sa pozrel na voskovú figurínu so svojou podobizňou. Má na nej starostlivo upravené vlasy a predstavuje víťaznú pózu po strelení jedného z gólov počas majstrovstiev sveta v roku 2014, ktoré sa konali v jeho rodnej Brazílii.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný útočník FC Barcelona komentoval svoju podobizeň z vosku krátko a výstižne: "Vyzerá ako moje dvojča."

 

Brazílsky kanonier, ktorý výrazne prispel k nedávnej obhajobe majstrovského titulu Kataláncov v La Lige, si zámerne vybral za objekt svojho zvečnenia oslavu po strelenom góle v národnom drese. Zdôvodnil to tým, že to bol jeden z najdôležitejších momentov jeho kariéry. Neymarovu figurínu slávnostne odhalili na súkromnom večierku v barcelonskom tréningovom centre a vystavená bude medzi ostatnými exponátmi v múzeu Madame Tussaudoej v Orlande na Floride. Tam sa už nachádzajú "nesmrteľní" športovci, akými sú či boli tenistka Serena Williamsová, basketbalista Shaquille O´Neal, golfista Toger Woods, futbalista David Beckham, protagonista amerického futbalu Peyton Manning či legendárny boxer Muhammad Ali.

 

"Je pre mňa veľká časť a radosť dostať sa do exkluzívneho výberu Madame Toussaudovej. Už sa nemôžem dočkať toho, keď sa fanúšikovia z celého sveta stretnú s mojím dvojčaťom v Orlande," uviedol Neymar ešte vo februári tohto roku pre Orlando Sentinel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona