Neymar napodobnil Eto'oa a prestrieľal sa na čelo kanonierov

NETKY.SK • 18 Október 2015, 11:28 • 2 min
Neymar napodobnil Eto'oa a prestrieľal sa na čelo kanonierov

BARCELONA - Brazílsky futbalový reprezentant Neymar sa vďaka štyrom gólom do siete Raya Vallecana dostal na čelo strelcov Primera División.

slovakia

left justify in out

Kanonier Barcelony po zápase novinárom neprezradil tajomstvo svojho úspechu.

 

Dvadsaťtriročný útočník odohral jeden zo svojich najlepších zápasov po príchode na Nou Camp v roku 2013. Španielsky šampión a úradujúci víťaz Ligy majstrov prehrával s Rayom 0:1, ale napokon vyhral presvedčivo 5:2. Neymar skóroval dvakrát z pokutových kopov, potom pridal ďalšie dva zásahy a posledný gól pripravil Luisovi Suárezovi. Stal sa prvým hráčom Barcelony od roku 2008 s výnimkou Lionela Messiho, ktorý strelil štyri góly. Pred siedmimi rokmi sa to podarilo Samuelovi Eto'ovi.

 

Najkrajšiu akciu predviedol Neymar v 32. minúte, keď po skvelej kľučke nasadil obrancovi Nachovi "jasličky", ten ho následne fauloval a Barcelona kopala druhý pokutový kop. "Nebudem prezrádzať tajomstvo mojich kľučiek. Je za tým veľa tréningu," povedal Neymar španielskej televízii po zápase. "Som veľmi spokojný s tým, ako sme hrali a že sme vyhrali. Rayo je silný súper a museli sme sa nadrieť, aby sme ich zdolali," dodal.

 

Neymar strelil štyri góly piatykrát v kariére. Predtým sa mu to podarilo dvakrát v službách Santosu a dvakrát v drese Brazílie. Neymarova forma v čase dlhodobého zranenia Messiho je pre Barcelonu dobrou správou. Najbližšie sa katalánsky tím predstaví v utorok v Lige majstrov na ihrisku bieloruského majstra BATE Borisov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies