Neymar napísal skautovi Realu Madrid: "Hala Madrid!"

NETKY.SK • 9 Február 2016, 18:43 • 2 min
Neymar napísal skautovi Realu Madrid: "Hala Madrid!"

BARCELONA – Podľa správ španielskeho denníka El Confidencial bol Neymar Jr. svojho času pripravený prestúpiť do Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka sa tak malo stať v roku 2014, teda v čase, keď už bol Neymar hráčom Barcelony. Brazílčan prišiel do katalánskeho klubu zo Santosu v júli 2013.

Na celej veci je však zaujímavé aj načasovanie zverejnenia tejto informácie. Prichádza totiž v čase, keď nad Neymarovou budúcnosťou na Nou Campe visí otáznik, keďže podrobnosti jeho prestupu analyzujú už aj na súde.

Neymar je spolu s jeho otcom obvinený z daňových únikov v súvislosti s jeho prestupom do Barcelony. V rovnakom čase sa objavujú aj špekulácie, že 24-ročný útočník by mohol prestúpiť do konkurenčného Realu Madrid.

 



Čo sa vlastne stalo v roku 2014?

Celý príbeh začína pri mužovi menom Juni Calafat, ktorý pracoval pre Real Madrid ako skaut pre Južnú Ameriku.

Calafat, ktorý má kontakty s hráčmi ako Ronaldo, Roberto Carlos či Kaká, začal rokovať s Neymarom ešte keď bol mladý chlapec. Skaut sa snažil zariadiť pre vtedy ešte len 14-ročného Neymara skúšku v Reale Madrid, ale nikdy k tomu nedošlo.

V roku 2014 Calafat pricestoval do Španielska kvôli rodinnej udalosti a podľa denníka El Confidencial ho v tom čase kontaktoval Neymar Jr cez WhatsApp. Brazílsky futbalista mal poslať túto správu: "Juni, dorazil si do Španielska v poriadku? Vieš, že ja som Real Madrid. Hala Madrid!"

Bohužiaľ zatiaľ neboli zverejnené žiadne fotografie tejto správy. Hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne a keď sa táto správa potvrdí, tak na Neymara čakajú ťažké časy na Camp Nou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies