Neymar možno dostane šancu na reparát - olympijský

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 11:46 • 2 min
Neymar možno dostane šancu na reparát - olympijský

RIO DE JANEIRO - Neymar patril k najväčším smoliarom tohtoročných majstrovstiev sveta vo futbale, šancu na reparát možno dostane už o dva roky - na olympijských hrách v Riu de Janeiro. Brazílčania s ním počítajú do svojho výberu ako s jedným z trojice povolených hráčov starších ako 23 rokov.

slovakia

left justify in out

Pre hostiteľov MS 2014 sa turnaj skončil pohromou. Bez zraneného Neymara podľahli Nemecku v semifinále 1:7 a v súboji o tretie miesto Holandsku 0:3. Motor ich ofenzívy sa zadrhol vinou zlomeného stavca chrbtice zo štvrťfinálového súboja s Kolumbiou. 

 

Päťnásobní majstri sveta nikdy nevyhrali olympijský turnaj. V Londýne 2012 nezlomil prekliatie ani Neymar, vo finále ich zdolali Mexičania. V britskej metropole vypomáhali zo starších futbalistov Hulk, Marcelo a Thiago Silva. 

 

Podľa denníka O´Globo sa bude tréner brazílskeho olympijského výberu Alexandre Gallo uchádzať o služby 22-ročného Neymara. Otázne je, čo na to povie FC Barcelona. Dva mesiace pred OH 2016 čaká na Brazílčanov turnaj Copa América Centenario, ktorým CONMEBOL oslávi sto rokov svojej existencie a tiež prvého kontinentálneho šampionátu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies