Neymar má ponuky od Realu Madrid, PSG aj Manchestru United

NETKY.SK • 22 Máj 2016, 17:00 • 2 min
Neymar má ponuky od Realu Madrid, PSG aj Manchestru United

BACELONA – Počas uplynulej sezóny sa šírili rôzne špekulácie o tom, či Neymar podpíše s Barcelonou novú zmluvu. Podľa brazílskej stránky Globoesporte nie je vylúčené, že útočník klub opustí.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný brazílsky reprezentant dosiahol za niekoľko uplynulých sezón toľko úspechov, že by bolo obrovským prekvapením, keby s katalánskym veľkoklubom nepredĺžil zmluvu. Netreba zabúdať ani na to, aké smrtiace útočné trio tvorí spolu s Leom Messim a Luisom Suárezom.

Platnosť Neymarovej zmluvy končí v roku 2018

Brazílčan strávil v Barcelone tri úspešné sezóny a pri vyjednávaní o podmienkach novej zmluvy je na koni. Aktuálna zmluva Neymarovi vyprší na konci sezóny 2017/18. Rokovania o novej zmluve prebiehali počas celej sezóny, avšak Neymar ich odložil až do konca sezóny.

Barcelona ukončí sezónu dnešným finálovým zápasom Copa del Rey proti Seville a očakáva sa, že od pondelka sa rozbehne obrovský kolotoč vyjednávaní.

 

 

Neymara chcú v Reale Madrid, PSG aj Manchestri United

Barcelona chce predĺžiť zmluvu s Neymarom až do roku 2022, avšak Brazílčan sa bude snažiť o výrazne lepšie platové podmienky.

Podľa správ Globoesporte má najväčší záujem o Brazílčana PSG, keďže francúzsky majster bude potrebovať náhradu zaodchádzajúceho Zlatana Ibrahimoviča. Prestup do konkurenčného Realu Madrid by bol pre Neymara veľmi komplikovaný, zatiaľ čo v Manchestri United by nemohol hrať v budúcej sezóne Ligu majstrov a nie je isté, že v nasledujúcich sezónach by to bolo iné.

V súčasnej zmluve má Neymar zakotvenú uvoľňovaciu klauzulu vo výške 190 miliónov eur, v tej novej by mala byť táto čiastka dokonca 220 miliónov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona