Neymar má mumps, Barcelone bude chýbať 2 týždne

NETKY.SK • 9 August 2015, 13:50 • 2 min
Neymar má mumps, Barcelone bude chýbať 2 týždne

BARCELONA - Vedenie FC Barcelona informovalo, že jedna z najväčších opôr úradujúceho španielskeho futbalového majstra a víťaza Ligy šampiónov 2014/2015 Neymar má zápal príušných žliaz, tzv. mumps a v dôsledku tohto infekčného ochorenia sa na trávniku neobjaví dva týždne.

slovakia

left justify in out

"Neymarovi diagnostikovali mumps napriek skutočnosti, že bol očkovaný proti tejto chorobe," informovala agentúra AP, odvolávajúc sa na internetovú stránku katalánskeho veľkoklubu.


Dvadsaťtriročný brazílsky reprezentant Neymar da Silva Santos Júnior (nar. 5. februára 1992) s určitosťou nenastúpi v utorkovom "španielskom" súboji Európskeho superpohára v gruzínskom Tbilisi proti víťazovi Európskej ligy FC Sevilla ani v dvojzápase o Španielsky superpohár 14. a 17. augusta proti Athleticu Bilbao. Veľmi otázny je štart brazílskeho útočníka či krídelníka v otváracom stretnutí nového ročníka najvyššej domácej súťaže Primera División 2015/2016, v ktorom bude hrať FC Barcelona v nedeľu 23. augusta na pôde Bilbaa, súpera MŠK Žilina v play-off Európskej ligy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona