Neymar je v Paríži už persona non grata

NETKY.SK • 12 August 2019, 15:56 • 2 min
Neymar je v Paríži už persona non grata

PARÍŽ - Brazílska futbalová hviezda, ktorá prišla do PSG za rekordných 222 miliónov eur, je po pár sezónach v očiach fanúšikov považovaná za nežiadúcu osobu.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia francúzskeho futbalového tímu PSG dali razantným spôsobom najavo, že si neželajú, aby brazílsky útočník Neymar pokračoval v klube pod Eiffelovkou. V priebehu nedeľňajšieho zápasu Ligue 1 proti Nimes (3:0) vyvesili transparenty s vulgárnym obsahom, namiereným práve proti Brazílčanovi.

 

 

Neymar už dávnejšie avizoval vedeniu PSG, že chce z klubu odísť. A práve to neuniesli skalní fanúšikovia PSG. Údajne by mali jeho kroky smerovať naspäť do Španielska, spomína sa FC Barcelona aj Real Madrid. Je však celkom možné, že ani do jedného z týchto celkov neprestúpi. Tréner Thomas Tuchel ho už v úvodnom zápase sezóny nenapísal ani ako náhradníka na lavičku. V PSG sa jeho pôsobnosť už asi spečatila.

 

 

Neymarov spoluhráč z útoku Kylian Mbappé sa pre francúzsky Canal+ vyjadril, že "nemôžeme klamať o Neymarovej situácii v klube. Uvidíme čo sa stane, ale PSG nie je také isté mužstvo, keď Neymar nehrá." 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyon 👀✈️..

Príspevok, ktorý zdieľa Kylian Mbappé (@k.mbappe),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona