VIDEO: Neymar je ťahúnom PSG, v Lyone ho nezastavili ani traja obrancovia

NETKY.SK • 23 September 2019, 16:21 • 2 min
VIDEO: Neymar je ťahúnom PSG, v Lyone ho nezastavili ani traja obrancovia

LYON - V nedeľňajšom zápase Ligue 1 proti sebe nastúpili hráči PSG a Lyonu. Jednalo sa o jeden z očakávaných víkendových zápasov, keďže oba tímy patria k špičke francúzskej ligy.

slovakia

left justify in out

V súboji na lyonskom Groupama Stadium bol 27-ročný útočník terčom nevôle domácich priaznivcov, ktorí po ňom pri zahrávaní štandardných situácií hádzali plastové fľaše a poháre. Už v prvom polčase mal dobré gólové šance, ale skvelými zákrokmi mu ich zlikvidoval portugalský brankár Anthony Lopes. Ten ale na jeho umné zakončenie v závere zápasu už odpoveď nenašiel. Neymar sa  dokázal otočiť okolo 3 brániacich hráčov a loptu poslal k pravej žrdi. Ani Lopes už na strelu Brazílčana nedosiahol.

 

 

"Bol to náročný zápas, Lyon má silné mužstvo. Naozaj dobre bránili a boli veľmi nebezpeční z protiútokov. My sme ale hrali skutočne dobre a každý zápas sa zlepšujeme. Strieľanie gólov je výborné na zvýšenie sebadôvery, dúfam, že v tom budem pokračovať," povedal najdrahší hráč sveta.

 

img

 

Neymar momentálne ťahá tím, ktorému chýba pre zranenie trio Kylian Mbappe, Edinson Cavani a Mauro Icardi. Nemecký tréner PSG Thomas Tuchel je presvedčený, že Brazílčanove výkony budú gradovať.

 

"Neymar vie hrať aj lepšie. Je to len jeho druhý či tretí zápas po štyroch mesiacoch, čo bol zranený. Ešte však nie je na stopercentnej kapacite. Dostáva sa postupne na jeho najlepšiu úroveň a takéto zápasy, v ktorých dáva rozhodujúce góly, mu iba pomôžu," vyjadril sa nemecký tréner Parížanov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masterclass at my house 💙❤

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Tuchel (@thomas__tuchel),

 

Úradujúci francúzsky majster vedie tabuľku s 15 bodmi. Minulý týždeň bez suspendovaného Neymara deklasoval na úvod skupiny Ligy majstrov 2019/2020 v Parku Princov Real Madrid 3:0. Najbližšie sa PSG predstaví v 7. kole francúzskej ligy doma proti Stade de Reims v stredu 25. septembra.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies