Neymar deptá európske veľkokluby: Som šťastný v Santose

NETKY.SK • 27 December 2012, 14:49 • 2 min
Neymar deptá európske veľkokluby: Som šťastný v Santose

Neymar deptá európske veľkokluby Som šťastný v Santose - Futbal SANTOS - Neymar rozptýlil aj posledné nádeje európskych top klubov vyhlásením, že počas januárového prestupového obdobia neopustí svoj klub Santos. 20-ročný talentovaný hráč bol spájaný s ang

slovakia

left justify in out

imgSANTOS - Neymar rozptýlil aj posledné nádeje európskych top klubov vyhlásením, že počas januárového prestupového obdobia neopustí svoj klub Santos.

20-ročný talentovaný hráč bol spájaný s anglickými klubmi Manchestrom City a Chelsea, a taktiež so španielskymi gigantmi Barcelonou a Realom Madrid. Brazílska hviezda však tvrdí, že je šťastný v Santose a nie je ten správny čas odísť.
Pre TV Bandeirantes povedal: "Som šťastný v Santose, je tu moja rodina, syn aj priatelia, takže teraz nie je vhodná chvíľa, aby som odišiel. Ten okamih príde, pretože hrať v Európe je mojím snom od mojich detských čias , ale ten okamih ešte neprišiel. Momentálne si neviem predstaviť, že by som hral za iný tím ako Santos."
Futbalový riaditeľ Man City, Txiki Begiristain, odletel minulý týždeň do Južnej Ameriky, aby diskutovali o možnom prestupe brazílskeho reprezentanta.

Neymar rád reprezentuje svoju krajinu a niektorí veria, že neodíde zo Santosu až do MS 2014, ktoré sa uskutočnia práve v Brazílii. V lete 2013 sa Brazília zúčastní Pohára konfederácií a on je rozhodnutý ich ovplyvniť.
"Klamal by som, keby som povedal, že nemyslím na Pohár konfederácií," vysvetľuje Neymar. "Mal som už dve príležitosti hrať za národný tím, jednu na Olympiáde a druhú v Copa America, a mám pocit, že teraz som ešte viac pripravený. Neviem sa už dočkať a dúfam, že odvediem pre tím dobrú prácu a vyhráme titul."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies