Neymar chýbal aj na utorkovom tréningu Barcelony

NETKY.SK • 15 December 2015, 09:28 • 2 min
Neymar chýbal aj na utorkovom tréningu Barcelony

JOKOHAMA - Štart brazílskeho futbalistu v barcelonských službách Neymara vo štvrtkovom semifinále majstrovstiev sveta klubov v Japonsku je ešte menej pravdepodobný po jeho neúčasti na utorkovom tréningu v japonskom dejisku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník utrpel minulý týždeň v Nemecku pred súbojom Ligy majstrov na trávniku Bayeru Leverkusen zranenie slabín a tréner Luis Enrique ho zrejme nebude mať k dispozícii na jokohamský duel proti čínskemu Kuang-čou Evergrande. Neymar chýbal už na pondelkovom prvom tréningu po prílete Kataláncov do Jokohamy, keď úradujúcich európskych šampiónov pri nástupe na trávnik miestneho štadióna vítalo 226 detí z futbalovej školy v Tokiu spievajúc klubovú hymnu Barcelony "El Cant del Barca".

 

Duel o postup do finále je naplánovaný na 11.30 h SEČ, Katalánci bojujú o tretiu trofej na podujatí (predtým 2009 a 2011). "Viedla sem dlhá cesta. Snažíme sa vyrovnať s časovým postupom. Zaujíma nás jedine Kuang-čou, ktoré má v kádri Brazílčanov a vedie ich Luiz Felipe Scolari. Pokúsime sa ich zdolať," vyhlásil záložník Sergio Busquets.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies