Newyorská mafia varuje Islamský štát: Chránime naše ulice

NETKY.SK • 24 November 2015, 16:18 • 2 min
Newyorská mafia varuje Islamský štát: Chránime naše ulice

NEW YORK – Nedávne zverstvá útočníkov z Islamského štátu v Paríži spojili svet v boji proti tejto teroristickej skupine. Útoky však upútali aj pozornosť mafie.

slovakia

left justify in out

Giovanni Gambino, syn kľúčovej postavy zločineckého syndikátu Gambinovcov, povedal, že Islamský štát by sa mal vyhnúť určitým štvrtiam New Yorku. Najmä tým so sicílskymi koreňmi.

"Svet je dnes nebezpečný, ale ľudia žijúci vo štvrtiach New Yorku so sicílskymi koreňmi sa môžu cítiť bezpečne," povedal mladý Gambino. "Zabezpečíme, aby naši priatelia a rodina boli chránení pred extrémistami a teroristami, najmä pred brutálnou a psychopatickou organizáciou, ktorá sa nazýva Islamský štát."

 

img

"Úrady často reagujú príliš neskoro alebo vôbec nevidia ucelený obraz o tom, čo sa deje, v dôsledku nedostatku ľudskej inteligencie. Mafia má zlú povesť, ale väčšinou nezaslúžene. Tak ako všetko v živote, aj toto má dobrú aj zlú stránku. Vzostup globálneho terorizmu dáva mafii šancu ukázať svoju dobrú stránku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona