Newley utekal z pôrodnice na druhý polčas, zariadil obrat

NETKY.SK • 22 Október 2013, 12:01 • 2 min
Newley utekal z pôrodnice na druhý polčas, zariadil obrat

GRAN CANARIA - Španielsky basketbalový klub Gran Canaria 2014 povolil svojej opore Bradovi Newleymu absenciu v nedeľnom stretnutí tamojšej najvyššej súťaže ACB proti UCAM Murcia, keďže manželka 28-ročného krídelníka mala v ten deň priviesť na svet potomka.

slovakia

left justify in out

Pani Newleyová však "stihla" porodiť dcérku Beth Rosa v čase prvého polčasu predmetného stretnutia, keď austrálskemu basketbalistovi pípla "poplašná" esemeska od generálneho manažéra klubu s otázkou, či by predsa len nemohol prísť. Brigid dala svojmu milému požehnanie a hráč upaľoval z nemocnice do haly.

"Za strhujúceho privítania som dorazil na miesto v polovici tretej štvrtiny, keď sme prehrávali o šesť bodov," poznamenal Newley, ktorý sa postaral o zvrat v zápase: za dvanásť minút nastrieľal deväť bodov, doskočil tri lopty a pripojil jednu asistenciu. Tím z Kanárskych ostrovov vďaka vydarenému úseku 24:2 zvíťazil napokon presvedčivo 86:69. Hrdinovi večera sa po zápase ušiel búrlivý potlesk postojačky. "Bol to najúžasnejší deň môjho života," netajil Brad Newley. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies