Newcastle trápi rozsiahla maródka, brankár Krul šesť týždňov mimo hry

NETKY.SK • 1 December 2014, 17:01 • 2 min
Newcastle trápi rozsiahla maródka, brankár Krul šesť týždňov mimo hry

LONDÝN - Zoznam maródov anglického futbalového klubu Necastle United sa opäť rozšíril. Brankár Tim Krul bude totiž pre problémy s členkom chýbať tímu až šesť týždňov. Podľa trénera Alana Pardewa je jeho mužstvo momentálne v "kritickom stave".

slovakia

left justify in out

Holandský gólman si poškodil väzy v členku počas tréningu a Newcastlu chýbal už v sobotňajšom zápase proti West Hamu (0:1). medzi troma žrďami ho tak vystriedal Rob Elliot, ktorý ho bude "zaskakovať" aj počas náročného decembrového programu. V závere roka čakajú zverencov Pardewa zápasy proti Chelsea, Arsenalu či Manchestru United, ako aj štvrťfinále Ligového pohára proti Tottenhamu Hotspur.

 

Krul sa tak pripojil k ďalším absentujúcim hráčom pred utorkovým súbojom s Burnley - kapitánovi Fabriciovi Coloccinimu, Darylovi Janmaatovi, Mikeovi Williamsonovi a Massadiovi Haidarovi. Moussa Sissoko a Jack Colback si zase odpykávajú dištanc. "Je to veľmi kritické - sme bez Tima (Krula), Colocciniho, Moussu (Sissoka), Jacka (Colbacka), ktorí by za iných okolností nastúpili," uviedol hlavný kormidelník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies