Newcastle s Dúbravkom prišiel o štvorzápasovú víťaznú sériu, Benitez bol aj napriek prehre spokojný

NETKY.SK • 24 Apríl 2018, 12:28 • 2 min
Newcastle s Dúbravkom prišiel o štvorzápasovú víťaznú sériu, Benitez bol aj napriek prehre spokojný

Londýn - Futbalisti Newcastlu United prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu, keď v pondelňajšom stretnutí 35. kola Premier League prehrali na ihrisku Evertonu 0:1. O jediný gól do siete slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku sa postaral v 51. minúte prudkou strelou zblízka Theo Walcott.

slovakia

left justify in out

Pre Walcotta to bol prvý gól od januára a po ňom sa Everton dostal na ôsmu priečku tabuľky. Newcastle je desiaty. Tréner "Toffees" Sam Allardyce v pozápasovom hodnotení reagoval na kritiku fanúšikov, ktorým sa nepozdáva herný prejav pod jeho vedením.

 

"Neviem, čo sa im nepáči na našom štýle. Nemyslím si, že je tu veľa miesta na kritiku. Bolo tam niekoľko nepresností, ale okrem poslednej desaťminútovky sme dominovali. O našom víťazstve nebolo pochýb," vyjadril sa Allardyce pre BBC.

 

Newcastle má istotu záchrany, preto trénera hostí Rafaela Beniteza prehra ani veľmi nemrzela. "Som spokojný s nasadením hráčov. Čakal som, že v záverečnej tretine zápasu sa zlepšíme, no nestalo sa a to bol rozdiel. Sme však silní, splnili sme cieľ zachrániť sa v Premier League a s tým môžeme byť naozaj spokojní," povedal Španiel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies