Newcastle bojuje o záchranu, "narcis" Carver: Som najlepší kouč v lige

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 17:24 • 2 min
Newcastle bojuje o záchranu, "narcis" Carver: Som najlepší kouč v lige

LONDÝN - Osem prehier v rade a zúfalý herný prejav nebránia tomu, aby tréner futbalistov Newcastlu United John Carver sám seba egocentricky pasoval do pozície najlepšieho kormidelníka v anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Newcastlu patrí až 15. priečka v tabuľke, pričom len dva body ho delia od pásma zostupu. Z "narcisa" Carvera napriek tomu srší prehnane neopodstatnený optimizmus. "Myslím si, že som najlepším trénerom v Premier League a dokážem sa vyrovnať so situáciou, v ktorej sa klub nachádza. Zostávam optimistom, nebudem sa tváriť sklesnuto, iba by som tak nakazil ľudí v mojom okolí," vyhlásil Carver, ktorého si po prehre 0:3 s Leicesterom City pozval v pondelok na "koberček" prezident klubu.
     

"Vôbec nebola reč o mojom odchode. Bavili sme sa veľmi konštruktívne o tom, ako mužstvo pripravíme na záverečné kolá ligy a zachránime ho v nej. Ja som prezidentovi jasne povedal, že sa nechystám utiecť z boja, to nie je môj štýl," dodal Carver, ktorý je od januára po odchode Alana Pardewa poverený vedením mužstva. Jeho misia sa však po sezóne bez ohľadu na konečné postavenie "strák" v tabuľke skončí.
     

Newcastle čaká v sobotu domáci zápas s West Bromwichom Albion.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies