Neil Patrick Harris: New York je dobrým miestom pre deti

NETKY.SK • 16 Február 2014, 10:51 • 2 min
Neil Patrick Harris: New York je dobrým miestom pre deti

BRATISLAVA - Podľa amerického herca východoamerické veľkomesto ponúka jeho deťom viac ako Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Americký herec Neil Patrick Harris považuje New York za dobré miesto pre výchovu svojich detí. Predstaviteľ Barneyho zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005-2014) pre časopis Life and Style uviedol, že presťahovanie z Los Angeles do New Yorku bude pre jeho deti dobrým krokom. "Možno to nebude ono, keď budeme vláčiť dve deti cez sneh, dážď a vietor. Ale stále si myslím, že v New Yorku budú mať deti viac možností ako v Los Angeles," povedal 40-ročný herec, ktorý sa do východoamerického veľkomesta sťahuje so snúbencom Davidom Burtkom a dvojičkami Gideonom a Harper.

 

Neil Patrick Harris debutoval v dráme Klárino srdce (1988) s Whoopi Goldberg v hlavnej úlohe. Za stvárnenie postavy Davida Harta ho vtedy nominovali na Zlatý glóbus. V nasledujúcich rokoch účinkoval väčšinou len v televíznych projektoch, napríklad v rodinnom seriáli Doogie Howser, M.D. (1989 - 1993). Do sveta filmu sa pokúsil vrátiť účinkovaním v satirickom akčnom sci-fi Hviezdna pechota (1997). Po ďalších menej úspešných filmoch ako Správna vec (2000) alebo Utajené bratstvo (2002) pre neho nastal zlom v kariére, keď ho obsadili do seriálu Ako som spoznal vašu mamu. Odvtedy sa stal miláčikom divákov na celom svete. Harris si zahral aj v komédii Pofajčíme, uvidíme (2004) a jej pokračovaní s názvom Zahulíme, uvidíme 2 (2008) či vo filmoch Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Herec má na svojom konte celkovo štyri nominácie na Zlatý glóbus a tri ceny Emmy, pričom jednu za hosťovanie v seriáli Glee (2009) a dve ako producent 63. a 65. ročníka cien Tony. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona