New Jersey asi nebude Jágrova šálka kávy

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 08:25 • 2 min
New Jersey asi nebude Jágrova šálka kávy

NEW YORK - Český hokejista Patrik Eliáš nie je presvedčený, že pre jeho slávnejšieho krajana Jaromíra Jágra, ktorý je v súčasnosti voľným hráčom, by bol v mnohých pádoch skloňovaný príchod do New Jersey tým pravým orechovým.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Devils po značne šokujúcom odchode Iľju Kovaľčuka do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) potrebujú urgentne posilniť útok.

"Klub je špecifický vzhľadom na pravidlá, ktoré v ňom máme. Vieme, aký je 'Jardov' prístup, čo nemyslím zle. On má rád individuálne tréningy a neviem, či by mu to u nás prešlo. Na druhej strane aj Kovaľčuk mal takisto rôzne veci, ktoré robil individuálne," uviedol v rozhovore pre český server iDnes.cz Eliáš, ktorý si oblieka dres "diablov" už 18 rokov. Skúsený krídelník prezradil ďalšie pravidlá z klubovej kuchyne: "Napríklad krátky zostrih vlasov alebo chodenie načas. U nás prídeme pätnásť minút pred odchodom autobusu a človek má napriek tomu pocit, že mešká. A, samozrejme, špecifický je i náš herný prejav na ľade," doplnil 37-ročný Eliáš. 

Variantov na posilnenie ofenzívy majú Devils viac, podľa Eliáša sú v hre Švajčiar Damien Brunner či iný Čech Aleš Hemský. "Pokiaľ by 'Jarda' plnil štýl, ktorý máme daný, myslím si, že by zapadol. Ale neviem, či by pritiahol väčšiu marketingovú pozornosť ako Kovaľčuk. Na rovinu: nie je to typ hráča, ako keby k nám prišiel Malkin či Giroux. To sú mená, ktoré teraz v NHL letia. Ale je v poriadku, že jedna generácia odchádza a druhá nastupuje," doplnil Eliáš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies