Nevydarená lúpež v herni: Lukášovi hrozí väzenie 12 rokov!

NETKY.SK • 24 Február 2014, 14:31 • 2 min
Nevydarená lúpež v herni: Lukášovi hrozí väzenie 12 rokov!

BRATISLAVA - Obvineniu zo zločinu lúpeže čelí 19-ročný Lukáš z okresu Ilava, ktorý sa v sobotu pokúsil s airsoftovou zbraňou prepadnúť herňu na Zlatovskej ulici v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Pokus o lúpež mu však nevyšiel, zamestnanec herne si totiž všimol, že so zbraňou čosi nie je v poriadku. Mladíka dvadsať minúť po neúspešnej lúpeži chytili policajti. Agentúru SITA o tom informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Obvinený Lukáš vošiel do trenčianskej herne v sobotu doobeda. Cez tvár mal šál a v ruke držal zbraň, ktorú namieril na 64-ročného zamestnanca a žiadal od neho peniaze. Zamestnanec si však všimol, že zbraň je iná, chytil hlaveň, dvihol ju dohora a časť zlomil. 

 

Obvinený mladík vtedy spanikáril, nasadol do auta a ušiel. Polícia hneď začala hľadať podozrivého v Renaulte Kangoo. Ako informovala Antalová, na aute však nesedeli evidenčné čísla, tie z unikajúceho Renaultu boli pridelené inému vozidlu. Dvadsať minút od neúspešnej lúpeže už mali policajti z Trenčína a Nemšovej podozrivého v rukách. Majiteľovi herne nevznikla žiadna škoda. Obvinený Lukáš si v prípade dokázania viny môže odsedieť sedem až dvanásť rokov za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona