Nevšedný Silvester v Seredi: Kamión s pojazdnou diskotékou bude brázdiť ulice mesta

NETKY.SK • 30 December 2015, 11:29 • 2 min
Nevšedný Silvester v Seredi: Kamión s pojazdnou diskotékou bude brázdiť ulice mesta

SEREĎ – Na Seredčanov i návštevníkov mesta čaká netradičná oslava konca roka. Do pravej silvestrovskej nálady sa môžu naladiť už v podvečer, kedy začne ulicami mesta brázdiť kamión s pojazdnou diskotékou a ponúkne pestrú hudobnú a svetelnú šou. Postupne sa zastaví na viacerých miestach Serede a pozve obyvateľov do centra mesta na oslavy.

slovakia

left justify in out

"Veríme, že Silvestrovský párty kamión premení Sereď na jeden veľký tanečný parket," povedal pre TASR riaditeľ miestneho Domu kultúry František Čavojský. Na každej zo zastávok sa zdrží podľa jeho slov zhruba pol hodiny a naladí ľudí do silvestrovského módu. Začiatok party trasy je o 20.30 hodine v Hornom Čepeni, potom kamión bude stáť pri Kauflande, pri Retro Cafe a odtiaľ pôjde ku gymnáziu. "Počas celej jazdy ponúkne to najlepšie z tanečnej hudby od roku 2010 až po 2015. Štýly dance, house, latino, ale aj sem-tam dobrá oldies hudba čakajú na tanečníkov. Tancovať a zabávať sa na parkovisku pri gymnáziu sa budú Seredčania až do polnoci, pol hodinu po príchode nového roka ich čaká ohňostroj," dodal Čavojský. O bezpečnosť zabávajúcich sa pri netradičnom kamióne sa počas celej jeho jazdy budú starať policajti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies