Nevrlá mačka Grumpy cat je stroj na peniaze: Svojej majiteľke zarobila takmer 100 miliónov!

NETKY.SK • 9 December 2014, 09:00 • 2 min
Nevrlá mačka Grumpy cat je stroj na peniaze: Svojej majiteľke zarobila takmer 100 miliónov!

NEW YORK – Je to stroj na peniaze. Grumpy cat, alebo „Nevrlá mačka“, robí radosť svojej majiteľke aj napriek tomu, že sa stále mračí.

slovakia

left justify in out

Tabatha Bundesenová z arizonského mesta Morristown pravdepodobne ani netušila koľko dokáže jej mačka zarobiť. Za dva roky Grumpy cat, ktorej skutočné meno je Tardar Source zarobila neuveriteľných 99,5 milióna dolárov an rôznych produktoch vrátane knihy a filmu.

 

Jej majiteľka si o svojom maznáčikovi myslí, že je nezastaviteľný. „To, čo dokázala za tak krátky čas je nepredstaviteľné a úplne úžasné,“ povedala Budesenová a dodala: „Vďaka nej som mohla dať výpoveď v práci už po pár dňoch odkedy sa objavila na sociálnych sieťach a môj telefón odvtedy neprestal zvoniť.“

 

Zárobky Nevrlej mačky prekonali zárobky tých najväčších hviezd. Napríklad Gwyneth Paltrow podľa magazínu Forbes zarobila minulý rok 18,6 milióna dolárov. Prekonala dokonca aj známych špotovcov, napríklad aj Cristiana Ronalda, ktorý tento rok zarobí okolo 42,2 milióna dolárov.

 

Grumpy Cat (v preklade Nevrlá mačka, pozn. ) sa stala známou v roku 2012, keď jej fotografiu zverejnil na internetovom portáli Reddit brat jej majiteľky. Štvornohý domáci miláčik trpí genetickou poruchou rastu, čo má za následok permanentne nahnevaný výraz tváre. Od zaujatia na internete vzniklo s Grumpy Cat množstvo vtipov, väčšinou s ironickým podtónom. Okrem toho o Grumpy Cat vznikla aj kniha.

 

Objavila sa na niektorých produktoch ako napríklad na ľadovej káve značky Grumppuccino a krmive pre mačky Friskies. Okrem toho sa objavila aj na stránkach časopisov The Wall Street Journal a New York Magazine.

 

Čoskoro sa objaví aj na filmovom plátne vo filme Grumpy Cat's Worst Christmas Ever, ktorý by mal byť údajne niečím medzi filmami Sám Doma a Smrtonosná Pasca.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies