Nevraživosť zápasníkov MMA vyvrcholila šarvátkou počas nakrúcania reality show

NETKY.SK • 17 August 2017, 11:42 • 2 min
Nevraživosť zápasníkov MMA vyvrcholila šarvátkou počas nakrúcania reality show

Bratislava - Vzájomná averzia T.J. Dillashawa a Codyho Garbrandta vyvrcholila počas natáčania jednej zo sérii The Ultimate Fighter. Ich slovné potýčky sa napokon prevalili až do osobného konfliktu. Garbrandt schytil pod krk Dillashawa, ktorý však na jeho útok nestihol zareagovať, pretože okamžite zasiahli ich tímoví kolegovia. Incident sa odohral v zákulisí reality show. Zábery a fotky sa okamžite dostali na internetovú sieť.

slovakia

left justify in out

Vedenie UFC si myslelo, že keď sa chcú pobiť, tak nech je to radšej pred kamerami pod dohľadom a v oktagone. Preto ihneď po incidente avizovali vzájomný zápas, no nanešťastie si Garbrandt zranil chrbát a zo zápasu napokon nebolo nič.

 

Nedávno však Garbrandt na svojom oficiálnom účte na Twitteri oznámil, že od UFC dostali druhú šancu aby si konečne zmerali sily. Dátum ich zápasu je 4.november, svoje kvality predvedú na galavečeri UFC 217 v Madison Square Garden. Okrem nich tam uvidíme ešte zápasiť Georgesa St-Pierra proti Bispingovi alebo poľskú superhviezdu Joannu Jedrzejczykovú proti veľmi tvrdej Rose Namajunasovej. V oktagone sa predstavia aj Nurmagomedov proti Fergusonovi, takže je sa na čo tešiť.

 

Popritom, že sa obaja nenávidia im pôjde v zápase obom o veľa. Garbrandt vkladá do hry svoj majstrovský opasok a svoju doterajšiu neporaziteľnosť, jeho skóre je 11 výhier a je zatiaľ bez prehry v profi kariére. Dillashaw sa zasa môže stať novým šampiónom jednej z najtvrdších váh UFC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona