Nevlastnej sestre S. Stallonea sa zhoršil zdravotný stav

NETKY.SK • 13 August 2012, 20:21 • 2 min
 Nevlastnej sestre S. Stallonea sa zhoršil zdravotný stav

Nevlastnej sestre S. Stallonea sa zhoršil zdravotný stav - Celebrity Toni Ann Filiti, nevlastná sestra amerického herca Sylvestera Stallonea, leží v jednej z losangelských nemocníc.

slovakia

left justify in out

 

img

Toni Ann Filiti, nevlastná sestra amerického herca Sylvestera Stallonea, leží v jednej z losangelských nemocníc. Má rakovinu v pokročilom štádiu. Previezli ju tam pred dvoma týždňami po tom, čo sa jej stav zhoršil. Stalo sa tak len krátko po smrti Stalloneovho syna Sagea, ktorý zomrel 13. júla. Pre denník New York Post to prezradila hercova matka Jackie Stallone.

"Po tom, čo som prišla o vnuka, je toho na mňa už vážne veľa. Toni Ann na tom nie je vôbec dobre. Má rakovinu pľúc a pečene, rozšírilo sa jej to aj do mozgu. Je mi strašne, najprv mi zomrel vnuk a teraz je moja 48-ročná dcéra v kritickom stave. Nie je to jednoduché, neviem, čo mám robiť. Je v nemocnici už dva týždne. Držia ju pri života len vďaka infúziám. Lekári si nemyslia, že sa jej stav zlepší. Skúsili už všetko. Niekedy je pri vedomí a trochu reaguje. Potrebovali by sme však zázrak. Verím na zázraky, to ma drží pri živote. Verím, že sa stane zázrak, ona sa prebudí a toto všetko bude iba zlý sen," povedala 90-ročná Jackie Stallone, ktorej slávny syn je momentálne aj s manželkou Jennifer Flavin a ich troma dcérami vo Francúzsku. "Sly je v Európe. Môj vnuk Edmund (syn Toni Ann Filiti, pozn. SITA) mi povedal, že Sylvester mu veľmi pomáha. Je jeho morálnou oporou," dodala.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona