Nevinná pánska jazda sa skončila tragédiou!

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 06:53 • 2 min
Nevinná pánska jazda sa skončila tragédiou!

BUDAPEŠŤ – Mladý otec z Manchestru si išiel užiť pánsku jazdu so svojimi priateľmi. Po pár hodinách od príletu záhadne zmizol.

slovakia

left justify in out

Rodinu mladého Sama Clancyho by ani vo sne nenapadlo, že svojho rodinného príslušníka, iba 24-ročného otca novorodenca už nikdy neuvidí. Mladík pricestoval do Budapešti v piatok večer, aby si s kamarátmi užil pekný víkend.

 

V noci sa mladík od svojej skupiny oddelil. Očitý svedkovia tvrdia, že Sama zahliadli naposledy, keď v blízkosti baru nasadal do taxíka približne o 21:20 hodine. Znepokojení kamaráti ho začali hľadať, hneď potom ako sa ani v sobotu neukázal. Skontaktovali sa s jeho rodinou, ktorej sa vôbec neozval a tak to nahlásili na polícii.

 

Po mladíkovi vyhlásili celoštátne pátranie. Samov otec a snúbenica okamžite odišli do Budapešti pomôcť pri Samovom hľadaní.  V utorok popoludní dostala Samova rodina zdrvujúcu informáciu o jeho smrti, no príčina usmrtenia nebola doposiaľ zistená. Hovorca ministerstva zahraničia vyjadril úprimnú sústrasť pozostalým so slovami „Podporujeme rodinu britského občana, ktorý zomrel v Budapešti. Sme v kontakte s maďarskou políciou a nemocničnými službami".

 

Samovi priatelia sa na sociálnej sieti rozlúčili so svojim dobrým kamarátom, ktorý mal celý život pred sebou. Mnohé komentáre na Facebooku naznačujú, že mladík bol v spoločnosti veľmi obľúbený a jeho smrť zasiahla mnohých.

 

„Sam Clancy, budeš vždy milovaný toľkými ľuďmi! Nikdy na teba nezabudneme, navždy ostaneš v našich srdciach“, stálo v komentároch na Facebooku. Záhadnú smrť mladíka vyšetruje maďarská polícia, ktorá zatiaľ nezverejnila žiadne detaily ohľadom úmrtia Britského muža.

 

Rodina sa vyjadrila, že keď sa s nimi Sam nekontaktoval, vytušili, že sa mu niečo zlé stalo, „nezostával dlho bez kontaktu, pokiaľ sa niečo zlé nestalo“, povedal Samov brat.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies